Laatste nieuws

23
november
2017

Fase 3 uitbreiding van de terminal

P1020622

Door het plaatsen van de derde brugkraan is fase 3 van de uitbreiding voor de terminal afgerond.
De vierde en laatste fase, waarbij een gedeelte van de loodsen wordt gedemonteerd en de kraan in bedrijf wordt gesteld, moet 1 januari 2018 zijn afgerond.

04
oktober
2017

Fase 2 Uitbreiding van de terminal

uitbreiding fase2

De uitbreiding van de terminal is in fase twee beland.
De uitbreiding ligt op schema, de planning is nog steeds dat de nieuwe brugkraan op 1 januari 2018 operationeel is.

19
juni
2017

Uitbreiding terminal

uitbreiding terminal

Graag willen wij u op de hoogte brengen van de uitbreiding van onze terminal.

Er is vorig jaar besloten een derde brugkraan te gaan plaatsen om de containerafhandeling via onze terminal voor de komende jaren op het niveau te houden zoals u die van ons gewend bent. De uitbreiding is nodig om het groeiend aantal containers te kunnen afhandelen.

Om de derde brugkraan te plaatsen moet er aan de indeling van de terminal veel gebeuren. Hierdoor kan er wachttijd ontstaan in de afhandeling van de containers. Natuurlijk doen wij er alles aan om deze wachttijd tot een minimum te beperken. Wij vertrouwen er op dat u begrip heeft voor de moeilijke situatie tijdens de verbouwing die tot eind 2017 in beslag zal nemen. Dit alles om de afhandeling van uw containers beter te kunnen afhandelen.

19
mei
2017

De nieuwe hybride barge Matthinge

Matthinge

De nieuwe hybride barge Matthinge maakt de eerste reis met containers voor OCT.
De hybride voorstuwing geeft een veel lagere co2 uitstoot aan het vervoer van de containers

Brabant Intermodal

In de toenemende vraag naar mobiliteit maakt OCT steeds de afweging wat de meest efficiënte vorm van vervoer is. Dit komt onder andere tot uitdrukking in het samenwerkingsverband Brabant Inter Modal, dat OCT is aangegaan met terminals van Waalwijk, Tilburg, Eindhoven en Veghel.

Lees meer...

Dienstverlening

In samenwerking met diverse vaste partners ontwikkelen we onze ­transport- en aanverwante diensten continu en vinden we maatoplossingen voor opdrachtgevers.

  
 

Lees meer...

AEO certificaat

OCT heeft in 2009 het AEO certificaat (Authorized Economic Operator) van de douane behaald. Het AEO Certificaat is een certificaat dat door de douane wordt afgegeven aan bedrijven die internationaal actief zijn. 
 

Lees meer...