Web Portal

Web Portal LinkMiddels het webportal van OCT kunt u vanaf heden boekingen doorgeven, boekingen wijzigen en uw containers op de voet volgen. Via het portal krijgt u real time informatie omtrent de status van uw container. Is deze al gepland? Is deze beschikbaar om af te roepen? Maar ook informatie of uw containers tijdig ingeleverd zijn in de zeehavens. Kortom, een helder overzicht waarmee u beschikt over real time informatie van uw containerstromen.

Daarnaast kunt u via het portal op eenvoudige wijze aanpassingen doen aan uw openstaande boekingen, waardoor contact via e-mail of per telefoon met het team van OCT niet meer nodig is. Ook zult u continu actief tijdige meldingen ontvangen over wijzigingen of informatie die u nog aan dient te leveren, zodat u dit niet langer zelf in de gaten hoeft te houden.

Kortom, wij hopen u met dit portal te voorzien van een gebruiksvriendelijke omgeving waarin u uw OCT boekingen kunt beheren en volledige controle heeft over uw containerstromen.

Middels deze link: OCT webportal komt u terecht op het web portal van OCT.

Wij willen wel vermelden dat OCT niet verantwoordelijk is voor de informatie die u invult in het portal. Natuurlijk zal ons team alle boekingen kritisch bekijken en u op de hoogte brengen wanneer zij vermoeden dat er iets niet in orde is. Echter, bent u verantwoordelijk voor juiste en volledige informatie te zorgen. OCT kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele vervolgschade ontstaan door onjuiste of onvolledige gegeven informatie.

Klik op onderstaand bestand om deze in .pdf formaat te openen. 

Klik hier voor de VITO Voorwaarden

OCT logo     modality logo